| Jordbær | Hindbær mums | Appelsin | Blomme-rabarber | Hyben | Stikkelsbær |
| Blåbær | Vintermarmelade | Ribsgelé | Kirsebærsovs |
 
    Økologisk jordbærmarmelade

Til Frk. Annas jordbærmarmelade har vi brugt økologiske, solmodne Senga sengana jordbær. Vi har tilsat en kombination af økologisk rørsukker og økologisk citron, der fremhæver jordbærsmagen og giver marmeladen et friskt syrligt og sommerligt præg. Børnene vil elske jordbærstykkerne med lidt bid i og marmeladens bløde konsistens.

Prøv den på fødselsdagsbollerne, til pandekagerne, eller på isvaflen.

 

  [ Top ]
    Økologisk hindbærmarmelade

Frk. Annas økologiske hindbær marmelade er fyldt med de gode Willamette hindbær. Vi har smagt den til med økologisk rørsukker og en anelse økologisk citron, der gør hindbærmarmeladen dejlig frisk og fremmer den intense hindbærsmag.

Den meget bløde konsistens gør den ideel at bruge i lagkager gerne sammen med friske eller frosne hindbær. Den er også fortrinlig som hindbærcoulis til isdesserten.

   

[ Top ]

    Økologisk råsyltet appelsinmarmelade

Råsyltet appelsinmarmelade fremstilles af friske hele kernefri økologiske appelsiner og citroner, der hakkes fint og blandes med økologisk abrikos og sødes med økologisk honning, samt økologisk rørsukker. Den råsyltede marmelade bliver varmebehandlet så lidt at den smager af frisk, rå appelsin.

Prøv den til brunch, på ost, eller som et tyndt lag på en ostetærte.

   

[ Top ]

   

Blomme/rabarbermarmelade

Frk. Annas blomme-rabarber marmelade bliver fremstillet af små mundrette blomme- og rabarberstykker, der smages til med økologisk rørsukker og citron. En lækker farverig frugtsymfoni, der får det bedste frem i både sveskeblommer og rabarber.

Den vil gøre glæde som topping på et par kugler vanilleflødeis. Prøv også at blande lidt op i din yoghurt eller indbagt i en tærtedej serveret med Creme Fraiche.

   

[ Top ]

    Hybenmarmelade

Endelig en hybenmarmelade der vitterlig smager af hyben. Vi har brugt rosa rogusa hyben, givet den en lækker friskhed af æble, lidt ekstra kant af syrlige citronstrimler og fuldendt smagen med små stykker af bourbon vanillestænger. 

Hybenmarmeladen er dekorativ og smager fantastisk på et stykke Camembert og andre gode oste, og passer godt til isdesserter.

    [ Top ]
    Stikkelsbærmarmelade

Stikkelsbærmarmelade fra Frk. Anna er baseret på naturlige produkter af fineste kvalitet. Ved at bruge de allerbedste råvarer, og fremstille marmeladen ved lav varme, bevares den naturlige frugtsmag og farve. Marmeladen har et højt frugtindhold og er sødet med rørsukker, der giver en ren og naturlig sødme. Der er hverken anvendt konserveringsmidler eller farvestoffer. Stikkelsbærmarmeladen fra Frk. Anna er en ren fornøjelse!

Anvend den til ost eller i en tærte.

    [ Top ]
    Blåbærmarmelade

Blåbærmarmelade fremstilles med smagfulde vilde skandinaviske blåbær. Vi fremmer den vidunderlige blåbærsmag ved at tilføje økologisk rørsukker og æble.

Den er fantastisk på en hjemmebagt tærtebund eller kage sammen med lidt Creme Fraiche – eller prøv at blande den med flødeskum til en isdessert.

Har opnået topkarakter i smagstest.
[Læs mere her!]

    [ Top ]
    Vintermarmelade

Vintermarmelade fra Frk. Anna er baseret på naturlige produkter af fineste kvalitet. Ved at bruge de allerbedste råvarer og fremstille marmeladen ved lav varme bevares den naturlige frugtsmag og farve.

Vi har brugt de bedste bær [vilde brombær, hindbær, vilde blåbær, jordbær og tyttebær] fra efterårets høst, og marmeladen er sødet med økologisk rørsukker, der giver en ren og naturlig sødme. Vintermarmeladen er krydret med nellike og kanel.

Vintermarmelade fra Frk. Anna er en ren fornøjelse. Er velegnet til f.eks. æbleskiver og en nybagt bolle med smør.

    [ Top ]
    Økologisk ribsgelé

Ribsgelé fra Frk. Anna er baseret på naturlige produkter af fineste kvalitet. Ved at anvende de allerbedste råvarer og fremstille ribsgeléen ved lav varme, bevares ribsgeléens fine smag og farve. Ribsgeléen har et højt indhold af økologisk ribssaft og er sødet medøkologisk rørsukker. Smagen er rettet til med økologisk citronjuice. Geléen er pasteuriseret og uden konserveringsmidler.

Ribsgeléen vil løfte hverdagsfrikadellen, den smager fint til nybagte vafler, eller hvad med at lave en rigtig god, gammeldags pandekage med ribsgelé på toppen.

    [ Top ]
    Kirsebærsovs * Danske Kelleris bær

Kirsebærsovs fra Frk. Anna er fremstillet af danske Kelleris kirsebær, som vi mener, giver den bedte smag. Bærrene høstes i Danmark i august og anvendes efterfølgende til vores dejlige kirsebærsovs. Kirsebærsovsen er sødet med økologisk rørsukker, der giver en ren og naturlig sødme. Smagen er rettet til med citronjuice. Kirsebærsovsen er pasteuriseret og uden konserveringsmidler.

Kirsebærsovsen er ren nydelse til ris à l'amande, ligesom den passer perfekt til vanillebudding, vanilleis el. på et stykke brød.

      [ Top ]