Frk. Anna er en serie kvalitetsmarmelader, som er kendetegnet ved:

  • Meget frugt, lidt sukker

  • Naturlig frugtsmag

  • Ingen konserveringsmidler

  • Blød og lækker konsistens

Frk. Anna sælges i COOPs butikker Kvickly Xtra, Kvickly, SuperBrugsen og DagliBrugsen, samt en række specialbutikker.

[ Læs mere... ]

Se de seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen HER!


Frk. Anna

Frk. Anna er en serie kvalitets-marmelader med et højt indhold af frugt. Brandet ejes af virksomheden Igos i Hedehusene, der i mange år har fremstillet marmelader til bagerier og detailhandel. Frk. Anna sælges i bl.a. COOPs butikker Kvickly Xtra, Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, samt en række specialbutikker.

Naturlig frugtsmag
Alle Frk. Annas marmelader er baseret på naturlige produkter af fineste kvalitet. Vi udvælger de bedste bær og frugtsorter og fremstiller marmeladen ved lav varme. På den måde bevares den naturlige frugtsmag, farve og vitaminerne i produktet.

Uden konserveringsmidler
En mild pasteurisering af de fyldte marmeladeglas gør det muligt at undgå tilsætning af konserveringsmidler.
Idet marmeladen ikke indeholder konserveringsmiddel og sukkerindholdet samtidig er forholdsvist lavt, er det vigtigt at behandle produktet med omtanke. Opbevar derfor glasset på køl efter åbning. På en varm sommerdag, ved brunch eller lign. anbefales det at tage en mindre portion frem af gangen. Det er ligeledes vigtigt at anvende en ren ske i marmeladen og efterfølgende smøre den ud med en anden ske, kniv eller lign..

Meget frugt, lidt sukker
Frk. Annas marmelader har et højt frugtindhold og et lavt indhold af sukker i forhold til andre produkter på markedet. Marmeladen er sødet med økologisk rørsukker, der giver en behagelig og naturlig sødme. Til at fremme frugtsmagen er marmeladerne tilsat citron frem for kemisk fremstillede syrer.

Blød og lækker konsistens
Marmeladen strutter af frugtens egen farve og smager af frisk frugt. Konsistensen er blød og lidt flydende, og er dermed meget nem at smøre ud på brød, eller at røre ud i eksempelvis lagkagens flødeskum.

[ Top ]